Arkiv for August, 2010
Pictures
Pictures

Summer School   Final Evaluation Exhibition

Rundt om fremtidens sygehusmåltid
Rundt om fremtidens sygehusmåltid

Fødevarer er et af Region Nordjyllands erhvervsstrategiske indsatsområder. Samtidig er sygehusvæsnet den største enkeltsektor i regionens samlede økonomi. En undersøgelse i Danmark viser, at man kan spare ca. 1 milliard kr. pr. år på danske sygehuse ved en målrettet indsats mod forkert ernæring. Samtidig er udviklingspotentialet i at lade sygehusenes råvareindkøb være regionale kolossalt. Hvorfor [...]

Smag, Design & Oplevelse
Smag, Design & Oplevelse

Delklyngen Smag, Design & Oplevelse er partner i Fødevareklyngen i Nordjylland, SpisNord. Hvad gør delklyngen Smag, Design & Oplevelse? Food College Denmark, som holder til på Center for Food Science, Design & Experience under Institut for Arkitektur & Design på Aalborg Universitet skal opbygge og drifte delklyngen Smag, Design og Oplevelse. Vi opbygger det tilhørende [...]

Artikel: Studerende designer nordjysk pasta
Artikel: Studerende designer nordjysk pasta

En gruppe internationale og danske design- og ingeniørstuderende er samlet for at udvikle en take-away fiskeret, smart emballage og pasta af gamle nordiske kornsorter. 17. august 2010 – Af Anne Rahn

Artikkel: Studerende designer nordjysk pasta
Artikkel: Studerende designer nordjysk pasta

En gruppe internationale og danske design- og ingeniørstuderende er samlet for at udvikle en take-away fiskeret, smart emballage og pasta af gamle nordiske kornsorter. 17. august 2010 – Af Anne Rahn

Studerende udvikler nordjysk take-away fiskeret
Studerende udvikler nordjysk take-away fiskeret

Nordjyske fisk er landets bedste og nu skal nogle af dem indgå i et helt nyudviklet take-away-koncept. En gruppe internationale og danske design- og ingeniørstuderende samles i uge 33 for tværfagligt at arbejde med udviklingen af den smarteste emballage til produktet, og sideløbende skal der formgives tilhørende pasta baseret på gamle nordiske kornsorter. – Mens [...]