Skaldyrstopmøde Food+Design var inviteret som oplægsholdere ved Skaldyrstopmøde på Utzon Center i Aalborg d. 5. december 2012. Topmødet var arrangeret af Madkulturen og Zonen for madkultur. Formålet med mødet var at samle fiskeri- og oplevelseserhvervet til en dag med fokus på videns-udveksling og inspiration til nye veje; til gavn for danskernes madkultur, fiskerierhvervet og branding [...]
Nordjyske Fisk med Oplevelse tester under Hirtshals Fiskefestival Food+Design afviklede den 3. og 4. august en forbrugertest under projektet Nordjyske Fisk med Oplevelse. Testen fandt sted i forbindelse med Hirtshals Fiskefestival, hvor Food+Design havde udviklet og bygget et tårn, der hang tæt sammen med den lokale historie og samtidig var en unik arkitekttegnet setting for [...]
Muslinge-event for Børn Ved årets Fiskefestival i Hirtshals gennemførte Center for Food + Design med støtte fra Madkulturen og MadkulturZonen sammen med Nordsøen Oceanarium og Forskerpark en muslingeevent for børn i Nordsøens gårdanlæg. Ved eventen kunne børn i steps lære om processen fra at fange og rengøre en musling til at tilbederede, anrette og spise [...]
Nordjyske Fisk med Oplevelse tester i Fårup Sommerland Food+Design afviklede den 3. og 4. juli en test af udvalgte retter fra projektet Nordjyske Fisk med Oplevelse i Fårup Sommerland. Underholdningsparken tjener som unik setting for test af skaldyrs- og fiskeretter, idet en af projektets hovedteser er at afsætning har noget med tilgængelighed at gøre og [...]