Food&Dreams


Food & Dreams
Food College Denmark hører under Institut for Arkitektur & Design på Aalborg Universitet, og drives dagligt i regi af Center for Food Science, Design and Experience, ved projektleder Anna Marie Fisker.

Food College Denmarks mærkesager er foruden tværfaglig forskning indenfor gastronomi, smag, oplevelse og design, ligeledes uddannelse på akademisk og håndværksmæssigt niveau, vidensdeling, etablering af tværfaglige netværk og udvikling af kompetencer på tværs af madhåndværk, forskningsmiljø og erhvervsliv.

Gennem årene har arbejdet med fødevarer udmøntet sig dels i en lang række kompetence- og efteruddannelseskurser af mad-håndværkere fra fagskoler og catering-virksomheder, internationale og nationale design gastronomiske events, samt ikke mindst etableringen og udviklingen af en række eksperimenterende pilot- og projektsamarbejder mellem madhåndværkere, forskere, designere og fødevareproducenter. Her er blandt andet med projekterne NoRA, Carrot+ og ICE AID blevet udviklet en mobil udstillingspavillon, NoRA, en ny type is-emballage, et udstillingsbord til Det Danske Kokkelandshold, samt nye typer drikkeyoghurt og bolsjer af gulerodssaft.

Læs mere om Food & dreams på:
www.foodplusdesign.dk/foodanddreams

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.