NoRA Napoli
Formålet med projektet var at udvide visionen om innovativ branding af regionens fødevarer til et internationalt perspektiv. I efteråret 2006 under Arkitektur Biennalen i Venedig, indgik pavillonen NoRA i et tværfagligt undervisningsforløb med unge arkitektstuderende fra Federicoll Universitet i Napoli. Temaet for eventen var oplevelse og mediering i arkitekturen og hvordan dette kan anvendes på emner som eksempelvis fødevarer og gastronomi.


Formålet med projektet var at udvide visionen om innovativ branding af regionens fødevarer til et internationalt perspektiv. I efteråret 2006 under Arkitektur Biennalen i Venedig, indgik pavillonen NoRA i et tværfagligt undervisningsforløb med unge arkitektstuderende fra Federicoll Universitet i Napoli. Temaet for eventen var oplevelse og mediering i arkitekturen og hvordan dette kan anvendes på emner som eksempelvis fødevarer og gastronomi.


Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.