Skagen Havn 100 år
Skagen Havn 100 år
I forbindelse med 100 års jubilæet for Skagen Havn, afholdtes 1½ måned med forskellige aktiviteter på Skagen Havn, herunder blandt andet kapsejlads, fiskemesse, fødevaremesse og jubilæumsfest og receptioner. Som en del af disse events og som input ved jubilæumsfesten, blev pavillonen NoRA opstillet og anvendt til at promovere nordjyske fødevarer – specielt fisk og skaldyr, ud til den brede befolkning.
Underprojekter:

NoRA Skagen Havn 100 år
(Slutevalueringsrapport – projekt Food College Denmark, August 2008)

I forbindelse med NoRAs opstilling på Skagen Havn blev der i uge 34 2007 afholdt otte fisk og skaldyrs arrangementer af 2 timers varighed for børnehavebørnene i gammel Skagen kommune.

Skagen Havn 100 år, kompetencekursus for børn
(Slutevalueringsrapport – projekt Food College Denmark, August 2008)

I forbindelse med Skagen Havns 100 års jubilæum deltog Food College Denmark ved et arrangement i havnens jubilæums-telt for alle 0-3. klasser i den gamle Skagen kommune, emnet var “fisk og skaldyr i børnehøjde”

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.