God mad på SU

I samarbejde med Det Ingeniør-, Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultet, INS, IDA, samt Studentersamfundet ved AAU er en række af FS- Frie Studieaktiviteter gennemført i efteråret 2007. Kurset havde fire temaer med 20 studerende på hvert. Fransk, italiensk og asiatisk mad samt sensuel mad. Sigtet var at højne de studerendes evner i praksis i køkkenet, således blev de undervist af kompetente kokke under hele forløbet, samt at give de studerende den fornødne teoretiske fundering indenfor de respektive emner. Den praktiske del blev foretaget i samarbejde med Culinary Institute of Denmarks kokke samt en række mere specialiserede gæstekokke med ekspertise indenfor de fire hovedområder. Det var kendte kokke som Morten Nielsen, Michael Christensen, Hanne Holm og Carlo Liberati. Den teoretiske del prioriterede FCD højt da en decideret højnelse af madkulturen var det ambitiøse mål med kurset. Således blev deltagerne undervist i emner som sociologiske aspekter ved italiensk madkultur, fransk madkultur og forskellen til nordisk madkultur, vinsmagning og sensorik, italiensk æstetik, historisk forudsætninger for dannelsen af de asiatiske madkulturer og teoretiske overvejelser over det sensuelle madfotografi.

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.