Kulturnat 2007 Aalborg
I forbindelse med Kulturnatten 12. oktober 2007 i Aalborg var Food College Denmarks multianvendelige pavillon NoRA opstillet på Gammeltorv. Eventen blev gennemført i samarbejde med Institut 19, Arkitektur & Design, AAU samt det Ingeniør- Natur- og Sundhedsvidenskabelige fakultet. Pavillonen blev her anvendt til præsentation af vinderprojekterne under Charity – fromallofustoallofyou. Studerende fra Institut 19, arkitektur og design, AAU deltog i planlægningsfasen og selve eventen med ideer til præsentation og praktisk multisensoriske aktiviteter.

NoRA var denne aften fuldt funktionsdygtig med audiovisuelle effekter i anvendelse. NoRA var rammen om kulturnattens åbning med taler, salg og servering af de to vinderprojekter VAND GIR VAND og ICE AID samt en præsentation af udviklingen af den komplekse NoRA-drink i 2007 udgaver. Herudover blev diverse projekter relateret til fødevarer præsenteret og forevist på storskærm for publikum.Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.