Kagehuset

Kagehuset

Kompetencekursus for AAU studerende (civilingeniørstuderende fra Arkitektur- og Design) og konditorelever (fra Aalborg Tekniske skole). Formålet var at forstå synergien mellem to vidt forskellige fagligheder og hvordan deres individuelle kompetencer til sammen kunne løfte og udvikle såvel arkitektur som konditorkunst. Formålet var desuden at påbegynde anvendelsen af design metodikker i gastronomien og herigennem i fremtiden give konditorne værktøjer til eksempelvis selv at kunne designe og udvikle tegninger, støbeforme og koncepter omkring kagekunst.

Under kurset blev der gjort brug af værktøjer som arkitektur- og designhistorie, konditorhistorie, 3D modellering og skitsering, hvorved der blev designet og fremstillet en række æstetisk inspireret kager eller skuestykker. Det skal nævnes at der var stor interesse for kurset.


Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.