Charity Workshop – From all of Us to all of You

På baggrund af workshoppen, Charity Workshop – From all of Us to all of You, afholdt af Institut 19, Arkitektur og Design, AAU, udvalgte en anerkendt design jury i juni måned, 8 projekter (ud af 104) til viderebearbejdelse på ”Charity Summer School”, afholdt af Food College Denmark. På kurset havde de studerende til opgave at bearbejde deres egen opfattelse af begrebet CHARITY i forhold til promoveringen af Nordjyske fødevarer. På baggrund af samarbejde med udvalgte fødevareproducenter valgte de studerende at arbejde videre med to projekter, der igennem intensiv bearbejdelse blev til to koncepter; ”ICE AID” og ”Vand gir vand”.  Projektet blev afsluttet i forbindelse med kulturnatten 2007 i Aalborg, hvor begge koncepter blev præsenteret ved en event i Pavillonen NoRA og hvor Ryå Is var involveret i forbindelse med ICE AID-projektet.


Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.