Kokkenes tænketank

Food+Design er meget tæt involveret i opbygningen af fiskebenet for det nationale MadX. Anna Marie Fisker er drivkraft i MadXs placering på Nordsøen og Food+Design er kommet med talrige indspark til indhold og nytænkende aktiviteter i MadX. Forslagene er rettet både mod innovation og nyskabelse indenfor fiskebaseret måltidsfremstilling i både horeca og industri, og mod undervisning/formidling til praktikere indenfor de gastronomiske fag samt til udviklere og ingeniører.

Food+Design arbejder både med udvikling af retter og produkter, emballage og serveringskoncepter samt med eventbaserede opgaver og har samarbejdspartnere og netværkspartnere med viden indenfor køkkenlogistik, råvarebehandling og praksis, dels samarbejdspartnere der kan levere fysisk hjælp og assistance ved events samt ikke mindst opsætning af aktive kokkenetværk.

Derfor ønsker Food+Design at initiere og tilknytte ”kokkenes tænketank”, bestående af regionens fremmeste kokke med stærke kompetencer indenfor tilberedning, idéer og logistik samt ambitioner om at udvikle på de bedste regionale råvarer, herunder fisk. Gruppen består af:

Mikael Christensen, Renommeet og Kopp & Co
Kenneth Hansen, Svinkløv Badehotel,
Michael Pedersen og Kim Møller-Kjær, Villa Vest
Kristian Rise, Vendia.

Gruppen arbejder ad hoc på specifikke opgaver, som Food+Design afvikler i eget regi samt i regi af MadX. Kokkenes tænketank bliver også et markedsføringsredskab i forbindelse med fiskeudviklingsopgaver i regi af MadX.


Hent PDF:PDF

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.