De Gode Rødder

 

De Gode Rødder
Børnene er regionens fremtid og fremtidens børn skal være sunde. FOOD+DESIGN retter derfor fokus mod børn og unge når der den 4. nov. åbnes for projektet De Gode Rødder i Nordkraft under madfestivalen Mad på Nordjysk. Omdrejningsemnet er børn og unges sundhed og rammerne bliver en banebrydende designkonstruktion hvor gulerødder er ophængt i indbyrdes uafhængige snore, som skaber rumfornemmelse og lyser vældigt op i kedelhallens kæmperum. Dagens program sigter mod de helt små, der skal sanse maden, sanse gulerodens smag, tekstur og aroma, og sigter mod de unge, der skal ”have en på opleveren”, opleve vild gulerodsarkitektur og smage cocktail med gulerod i den tilbagelænede gulerodslounge. Guleroden er sund, sød, sprød og alsidig i sin anvendelse!

Sundhedspavillonen kan blive udspring for innovative, oplevelsesrige og ernæringsrigtige produkter til anvendelse i børneinstitutioner, sygehuse og kantiner, hvis vi tør”, siger projektchef Anna Marie Fisker, FOOD+DESIGN

Sådan har du aldrig set den før…!
Se, hør, lugt, smag og føl gulerødder. Man tror ikke sine egne øjne når man står foran 100 kvm afgrænset af “svævende” gulerødder, men den er god nok.

Programmet for De Gode Rødder i gulerodspavillonen omfatter blandt andet direkte transmision på ANR med Anne og de herreløse hunde, som har oprettet studie i pavillonen. Servering af læskende sund gulerodsdrik til alle besøgende, gættekonkurrencer og afsløring af Danmarks største gulerodskage. Hør musik komponeret til og spillet på instrumenter fremstillet af gulerødder.
Læs hele programmet

Anne og de Herreløse Hunde reklameindslag

Konkurrence

Postkort med opskrift

Postkort med Gulerodsfyr

Portræt af en innovativ Chef; Mikael Christensen

Arrangementet indgår i det Regionale Fødevareprojekt; “Mad på Nordjysk”

Radio ANR live fra Gulerodspavillonen

De Gode Rødder i NordjyskeTV

Artikel fra Nordjyske

 

Film om guleroden
 
Optagelse fra gulerodskoncerten

 

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.