Portræt af en innovativ Chef; Mikael Christensen
Villighed, åbent sind, kontrolleret vildskab og stor humor – kokken Mikael Christensen er madhåndværker af hjertet og steger, damper og bager som en mester.

Hans lyst til nyskabelse og glæden ved at give gæsten en oplevelse rykker ham næsten ind i designerens eller kunstnerens verden. Mikael Christensen kender sin råvare og kan ”forme” den til ny smag, til ny oplevelse, og hans sans for gæstens grænser er uovertruffen. Former, farver og smage skal give mening.

Mikael Christensen mestrer detaljen, både i lille format som prototype og i stort format til flere hundrede gæster. Mikael Christensen er drivkraft i den danske succes ved de sidste års verdensmesterskaber gennem et mangeårigt bestyrelsesarbejde i Bocuse d’Or Danmark.Han er en af landets bedste til smagssammensætningens fine kunst og indgår gerne i begivenheder hvor der brydes grænser og laves provokerende mad. Workshops, jamsessions, produktudvikling, maddesign – Mikael Christensen kan det hele.

 

Mikael Christensen er medlem af Kokkenes tænketank

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.