Skaldyrstopmøde

Skaldyrstopmøde

Food+Design var inviteret som oplægsholdere ved Skaldyrstopmøde på Utzon Center i Aalborg d. 5. december 2012. Topmødet var arrangeret af Madkulturen og Zonen for madkultur. Formålet med mødet var at samle fiskeri- og oplevelseserhvervet til en dag med fokus på videns-udveksling og inspiration til nye veje; til gavn for danskernes madkultur, fiskerierhvervet og branding af Nordjylland som turistdestination. Ph.d. Mai Brink Rasmussen og videnskabelig assistent Stina Holm Jensen holdt oplæg om Oplevelsesaspektet og promovering af Skaldyr med udgangspunkt i test-aktiviteter afholdt sommeren 2012 under projektet ”Nordjyske Fisk med Oplevelse”. Omdrejningspunkter var, hvorledes en bevist inddragelse af oplevelsesaspekter i promoveringen af skaldyr kan være med til at styrke afsætningsmulighederne for erhvervet. I oplægget blev erfaringer fra udviklings- og testforløbet formidlet til deltagere med henvisning til konkrete aktiviteter, ligesom der blev fokuseret på erfaringer fra projektets tværfaglige samarbejder.

Madkulturen

Food+Design slides

 

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.