Nordjyske Fisk med Oplevelse tester i Fårup

Nordjyske Fisk med Oplevelse tester i Fårup Sommerland

Food+Design afviklede den 3. og 4. juli en test af udvalgte retter fra projektet Nordjyske Fisk med Oplevelse i Fårup Sommerland. Underholdningsparken tjener som unik setting for test af skaldyrs- og fiskeretter, idet en af projektets hovedteser er at afsætning har noget med tilgængelighed at gøre og at udfordringer i afsætning, forbrugertøven, kan overkommes ved innovation og velsmag. Testen fandt sted fra en salgsbod, udviklet med fokus på børn og familier. Desuden blev der ændret på parametre som markedsføringsintensitet og sælgerpåklædning. Testens resultater var meget klare. Afsætning af gastronomisk interessant fisk og skaldyr, frisk tilberedt og anrettet, er vanskeligt i en underholdningspark, der ikke normalt forbindes med kvalitetsmad. Gæsternes generelle holdning til skaldyr og fisk var overvejende positive, men afstanden til handling, køb, var tæt på uoverstigelig. Konklusionen på testen blev i øvrigt at den skulle gentages under Hirtshals Fiskefestival.

 

Det er ikke muligt at kommentere dette indlæg.