Aktuelt

Projektet er pt. i analyse- og netværksfasen hvor der pågår brugeranalyse hos blandt andre Fårup Sommerland og kontakter til involverede fiskevirksomheder udbygges.


16.-20. august 2010 afvikles på Institut for arkitektur, design og medieteknologi en sommerskole for europæiske designstuderende. I ugen skal der arbejdes med emballageudvikling til konkrete take-away, to-go-fiskerettter udviklet af innovative topkokke. Se mere på:

www.foodplusdesign.dk/summerschool2010


Nogle af de endelige produkter skal endvidere testes under varierende forhold blandt andet Aalborgs såkaldte Blip-festival i løbet af september. Se mere på:

www.blipfestival.org


18. august 2010 afvikler vi en konference i samarbejde med Aalborg Sygehus omkring sygehusenes måltider. Her skal der blandt andet i workshop arbejdes med forbedringer af smagen og måltidets design og der søges ligeledes svar på hvordan vi i Nordjylland i videre udstrækning kan inddrage frisk fisk i sygehusenes måltider. Se mere på.

Om

 

 

Forside

Om projektet

Om os

Aktuelt

Partnere

Kontakt

Bar