Nordjyske Fisk med Oplevelse

Vi er Center for Food Science, Design & Experience, som holder til på Institut for Arkitektur, Design & Medieteknologi ved Aalborg Universitet. Her er center og projektleder lektor, Phd Anna Marie Fisker – desuden er tilknyttet Phd-studerende Tenna Doktor Olsen og projektkoordinator René Langdahl Jørgensen samt syv projektassistenter.

Centeret bedriver ud over forskning i fællesområdet mellem design & mad, projektgenerering og projektledelse indenfor madrelaterede emner herunder specielt Mad-til-mange-området, altså mad fra storkøkkener, madordninger og institutionsmåltider. Produktudvikling er det andet fokusområde for centeret. Projektet er vores første hovedudviklingsaktivitet i forbindelse med at Center for Food Science, design & experience forestår den ene af fire delklynger under Region Nordjyllands store fødevaresatsning, Fødevareklyngen. Vores delklynge kaldes Smag, design og oplevelse og vi skal fokusere på at integrere designprocesser i udviklingsfasen af nye fødevarer og fødevareprocesser samt ikke mindst sikre mere oplevelsesrige og smagsoptimerede fødevareprodukter fra de nordjyske producenter.

 

foodplus

Om

 

 

Forside

Om projektet

Om os

Aktuelt

Partnere

Kontakt

Bar